Contact

x

Naam*

E-mail*

Bedrijfsnaam

URL

Bericht*

Wat u kunt verwachten

x

SecureTech.nl heeft de samenwerking met Keurig als motiverend, Professioneel, plezierig en vooruitstrevend ervaren, zo kregen wij niet alleen een hele nieuwe webshop maar ook een heel nieuw imago! En kregen wij goed advies over het online presenteren van onze producten en het adverteren hiermee. Wij zijn Super tevreden over het geleverde werk/resultaat en de samenwerking onderling was zeer prettig en out of the box. Daarnaast was keurig heel flexibel en altijd bereikbaar voor het beantwoorden van de vragen die er vanuit ons team waren. Kortom een goed bedrijf wat goede resultaten levert voor een eerlijke prijs!
Mourad Mechbal Founder Securetech
Voor ons event VEED Festival hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Keurig. Naast een uitstekende werk ethos waren we ook erg blij met aanwezige kennis rondom SEO en database marketing. Hierdoor werd onze website niet alleen een eendimensionaal visitekaartje maar ook daadwerkelijk een sterke tool van onze marketingmix
Omar Kbiri Co-Founder Biko
Soms werk je met bedrijven wiens bijdrage meer oplevert dan de optelsom van de gezamenlijke inzet. KEURIG is zo’n bedrijf. Zij voegen iets extra’s toe aan een project waardoor je met elkaar de wereld aan kan. Tijdens onze samenwerking moesten we soms echt ‘topsport’ leveren en zelfs als er in het weekend iets gedaan moest worden was geen vraag hen teveel. Sterker nog, we hadden er zelfs plezier in. Zij weten wat ze doen en hebben goede input als onverwachte problemen opgelost moeten worden. Mocht het nog niet duidelijk zijn uit deze tekst: Ik. Ben. Fan:) Op naar de Olympics!
Viola Welling Founder What else Matters
Na een samenwerking van 3 jaar kan ik vol overtuiging zeggen dat keurig meer dan keurig werk aflevert! Er wordt niet alleen geluisterd maar ook actief meegedacht. De aanwezige kennis is breed, denk aan seo, marketing, klantenservice etc. mede door de flexibele houding en langetermijn visie hebben wij een enorme groei meegemaakt in de afgelopen periode. Keurig benaderd ons pro actief zodat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.
Rob Pilkes Founder Mymotor